Splošni pogoji

REGISTRACIJSKI IN SPLOŠNI PODATKI PODJETJA:

Dolgo ime: PKK Inženiring, d.o.o.

Pravna oblika: DRUŽBA Z OMEJENO ODGOVORNOSTJO D.O.O.

Dejavnost: M 70.220 DRUGO PODJETNIŠKO IN POSLOVNO SVETOVANJE

Datum vpisa: 10.6.1992

DDV ID: SI70598754

Matična številka: 5715024000

Vpisna številka: 12709200

Velikost podjetja: Mikro enote

EU velikost podjetja: 5 do 9 zaposlenih

Reg. organ: Okrožno sodišče Ljubljana

Regija:  OSREDNJESLOVENSKA

Poreklo kapitala: Domači kapital

Sektor: 11002 Nacionalne zasebne nefinančne družbe

Zavezanec za DDV: DA

NASLOV:

PKK d.o.o.,

Cesta na Brdo 45, SI-1000 Ljubljana

KONTAKT:

Telefon: +386 820 038 98

Faks: +386 820 038 99

E-pošta: info@combera.si

URL: http://www.combera.si

LASTNIŠTVO:

Gašper Sekula: direktor, ustanovitelj, zastopnik

Špela Poboljšaj: prokurist, zastopnik

TRR:

SI56 3300 00001083 966  HYPO-ALPE-ADRIA BANK D.D.

SI56 3400 0101 4653 926 BANKA SPARKASSE D.D.

POGOJI:

Odgovornost za vsebino

Vsebine na spletni strani so bile ustvarjene z vso skrbnostjo, vendar ne moremo jamčiti za točnost, popolnost ali aktualnost vsebin. V skladu z zakonskimi določbami smo odgovorni le za naše lastne vsebine na spletni strani, nismo pa dolžni spremljati posredovane ali zgolj shranjene podatke tretjih oseb ali raziskati okoliščine, ki kažejo na nezakonite dejavnosti.

Odgovornost za povezave

Odgovornost za vsebino zunanjih povezav (na spletnih straneh tretjih oseb), leži izključno na upravljavcu povezanih strani. V času vzpostavitve povezav nismo zaznali kršitev. V primeru, da nam postane znana kakšna pravna kršitev, bomo zunanjo povezavo takoj odstranili.

Podatki o zasebnosti

Spletna stran se lahko uporablja brez vnosa osebnih podatkov. Drugačna pravila se lahko pojavijo za določene storitve na naši spletni strani, ki pa so razložena ločeno spodaj. Osebne podatke (na primer ime, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, ipd.) zbiramo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Informacija se šteje za osebno, če jo je mogoče povezati izključno z določeno fizično osebo.

Prosimo, da se zavedate, da je prenos podatkov prek interneta predmet varnostnih tveganj in zato ne more biti zagotovljena popolna zaščita pred dostopom tretjih oseb do prenesenih podatkov.

Piškotki

Spletna stran omogoča uporabo ti. piškotkov z namenom prepoznavanja večkratne uporabe naše spletne strani s strani istega uporabnika oz. internetne povezave. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš internetni brskalnik prenese in shrani na vašem računalniku. Uporabljajo se za izboljšanje naše spletne strani in storitev. V večini primerov gre za tako imenovane “piškotek seje”, ki se izbrišejo, ko zapustite našo spletno stran.

Piškotki, do neke mere, prenesejo informacije, da se vas samodejno prepozna. Prepoznavanje poteka preko IP naslova, shranjenega v piškotkih. Tako pridobljeni podatki se uporabljajo za izboljšanje naših storitev in pospešijo dostop do spletne strani.

Uporabo piškotkov lahko preprečite z ustrezno prilagoditvijo nastavitve brskalnika. Zavedati pa se morate, da s tem morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh funkcij naše spletne strani.

Podatkovni strežnik

Iz tehničnih razlogov se podatki, ki jih vaš brskalnik prenaša na nas oz. na našega ponudnika spletnega prostora zbirajo. In sicer; vrsta in različica brskalnika, ki ga uporabljate, operacijski sistem, spletna stran, ki vas je povezala na našo spletno stran (referrer URL), spletne strani, ki jih obiščete, datum in čas vašega obiska, vaš Internet Protocol (IP). Ti anonimni podatki so shranjeni ločeno od vseh ostalih osebnih podatkov, ki ste ji posredovali, zato jih je nemogoče povezati s posamezno osebo. Podatki se uporabljajo za statistične namene, da bi izboljšali našo spletno stran in storitev.

Namen registracije, vpis v bazo iskalcev zaposlitve

Ponujamo vam priložnost prijave na naši spletni strani. Podatki, vpisani ob prijavi, se zbirajo in hranijo izključno za našo interno uporabo v skladu z ZVOP-1. Ko se prijavite na naši spletni strani, se shrani vaš IP naslov ter datum in čas ko ste se registrirali. To služi zaščiti, v primeru, če se tretja oseba neupravičeno in brez vašega vedenja prijavi preko naše spletne strani. Nobena od teh informacij se ne prenese na tretje osebe. Prav tako se nobena od teh informacij ne ujema z informacijami, ki jih je mogoče zbrati preko drugih komponent na naši spletni strani.

E novice – Newsletter

Naša spletna stran vam ponuja priložnost, da se naročite na e-novice. E-novice vam zagotavljajo redne informacije o naših storitvah. Če želite prejemati e novice, se zahteva veljaven e-poštni naslov. Vaš e-poštni naslov bomo preverili z namenom ugotavljanja, ali ste v resnici lastnik e-poštnega naslova, ali je dejanski lastnik omenjenega naslova pooblaščen za prejemanje e-novice. Ko se naročite na e-novice, bomo shranili vaš IP naslov, kot tudi datum in čas vpisa. To je namenjeno zaščiti, da tretja stranka nepravilno in brez vaše vednosti uporablja vaš e-poštni naslov in se naroči na e-novice. Drugih podatkov ne bomo zbirali. Tako zbrani podatki se uporabljajo izključno za namene prejema e-novic. Podatki se ne prenesejo na tretje osebe. Prav tako se vsak od teh podatkov ne povezuje z ostalimi podatki, ki se zbirajo na drugih mestih naše spletne strani. Naročnino na e-novice lahko kadarkoli odpoveste. Dodatne podrobnosti boste našli v elektronski pošti, ki potrjuje vašo naročnino, kot tudi v vsakem nadaljnjem glasilu.

Pišite nam

Na naši spletni strani vam ponujamo možnost, da nas kontaktirate, bodisi po e-pošti in / ali s pomočjo kontaktnega obrazca. V vsakem primeru se informacije, ki jih uporabnik posreduje shranijo, za lažjo komunikacijo z uporabnikom. Podatki se ne prenesejo na tretje osebe. Prav tako se vsaka od teh informacij ne ujema z ostalimi informacijami, ki jih je mogoče zbrati z drugimi komponentami na naši spletni strani.

Informacije / Preklic / Izbris

Če imate vprašanja v zvezi z zbiranjem, obdelavo ali uporabo vaših osebnih podatkov, če zahtevate popravek, blokiranje ali izbris podatkov ali če želite preklicati soglasje o uporabi podatkov, nas kontaktirajte. Prosimo upoštevajte, da imate pravico, da se nepravilni podatki popravijo oz., da se osebni podatki izbrišejo.